Адвокатура Закарпаття: схеми

 




Адвокатура Закарпаття: схеми 


Закарпатська адвокатура під прицілом правоохоронців і НААУ, РАУ, ВРК: масштабні зловживання в умовах війни - загроза для економіки регіону та адвокатури України. 


Адвокати та журналісти Закарпаття звертають увагу громадськості на можливі масштабні зловживання в адвокатурі регіону. 


За інформацією джерел, близьких до КДКА Закарпаття та бувших медіа Ради адвокатів Закарпаття, за останні 3 роки з рахунків адвокатури були перераховані на рахунки ФОП і підприємств майже 6,6 мільйонів, а разом майже 13 мільйонів і декілька мільйонів вже в цьому році. 


Ці кошти, ймовірно, були використані для "обналу" адвокатських грошей.


До того ж, з початку 2023 року на рахунки ФОП-ів і підприємств були перераховані ще декілька мільйонів членських внесків адвокатів Закарпаття.


13 вересня 2023 року розпочнеться виїзна перевірка Вищою ревізійною комісією адвокатури України (М.Болдін) за вказівкою НААУ (Л.Ізовітова).


Адвокати Закарпаття і представники ЗМі області закликають і правоохоронні органи і відомих правозахисників провести ретельне розслідування цих фактів.


Ось вказані ФОПи, які, ймовірно, могли бути задіяні в схемах зловживання:


* Варга

* Тереля

* Павлик

* Шахайда

* Гелей

* ТОВ «Вайлд Вест»

* Шкадь

* Дилин

* Собран

* ТОВ «Натурпродукт»

* Радчук

* Боднар

* Чорній

* Волошин

* Ященко

* Гаврилюк

* Розгон

* Лано

* Галич

* Тороні

* Попович

* Гоцик

* Шнелцер

* Ніколаєва

* Гелей

* Шелена

* Біловар

* Розгач

* Розгон

* Безик

* Козяр

* Коструб

* Атабаєв

* Ліба

* Денисюк

* та інші…


В умовах війни, коли Україна бореться за своє існування, зловживання в адвокатурі Закарпаття є особливо небезпечними.


Війна завдала Україні величезної шкоди, і багато людей втратили свої домівки, роботу та заробіток. В таких умовах кожен українець повинен допомагати один одному, а не займатися незаконними схемами.


Зловживання в адвокатурі підриває довіру до цієї професії, яка є однією з найважливіших у правовій державі. Адвокати повинні захищати права громадян, а не використовувати їх для власної наживи.


Злочини, пов'язані з відмиванням грошей, караються законом. Якщо звинувачення щодо зловживання в адвокатурі Закарпаття підтвердяться, то винних осіб та їхніх співучасників притягнуть до відповідальності.


Зловживання в адвокатурі Закарпаття можуть мати серйозні наслідки для економіки регіону.


Пропозиція до правоохоронних органів і медіа Закарпаття та ВРК уважно використовувати інформацію від адвокатів Закарпаття для розслідування і викриття зловживань. А адвокатська ревізія має бути проведена законно, чесно, прозоро і відкрито, а головне - відповідально. 


Доречі правозахисник Вадим Хабібуллін викрив можливу корупцію керівництва адвокатури Закарпаття. 


Хабібуллін звернув увагу на можливу корупцію керівництва адвокатури Закарпаття. Він повідомив, що «беззмінний» голова КДКА Закарпаття Петро Немеш під час війни, коли столиця була під загрозою захоплення російськими військами, а на Закарпатті хоронили 13 воїнів, спокійно сидів і реєстрував на себе нерухомість на майже 600 м квадратних приблизною вартістю один мільйон доларів.


Хабібуллін наголосив, що такі дії є неприпустимими в умовах війни, коли Україна бореться за своє існування на обох фронтах: зовнішньому - з рашистами та внутрішньому - з корупцією і мародерами.


За словами Хабібулліна правоохоронні та антикорупційні органи, НАЗК, САП і НАБУ повинні провести ретельне розслідування цих фактів і притягти винних осіб до відповідальності, але з урахуванням статті 62 Конституції.


Далі буде… 



*** 


Блгдр медіа за увагу! 


#ВадимХабібуллін 


#хабібуллін / 13 / #хабибуллин 

#66чрн13пмлй ом #ПМЛЙ чрн


#13istina66 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Адвокатура: Мародери Закарпаття

НААУ РАУ: Нелегітимний Гвоздій